Diary #2

16. července 2011 v 19:16 | Patush* |  Diary
Design je už objednaný,články mám pripravené,zajtra večer odchádzam do Grécka a druhá adminka je už od predvčerajška v Chorvátsku,takže ak aj tu bude design nie je samozrejmosť,že už sme doma a budeme pridávať..Prosím berte to tak,že blog aj tak ešte len čaká a že ešte sme ho ani "neposunuli" tak,aby mohol byť v plnom prúde,takže sa nemusíte báť,že sa tu neukážeme (po toľkých fotkách čo som sem ponahrávala a prichystala by som určite len tak zrazu neodišla :D) Na dovolenke budem cca 2 týždne a potom to tu rozbehneme aj s Nelly :) Hovorím dopredu,ale máte sa na čo tešiť :P To by bolo odo mna všetko a teraz sa idem na zajtra chystať a držte palce nech nám to teda vyjde :D


P.S.: Včera som bola na HP 7 (Dary Smrti,2.časť) proste takmer som dostala záchvat :D Som totálne nadšená ♥ Jediné čo ma tak trochu mrzí je to,že Emma ako Hermiona v tomto filme toho moc nenahovorila (nemala toľko dialogov alebo čo :D) ale inak..proste dokonalosť je slabé slovo na niečo také...úžasné ♥ (nie,aj to je slabé slovo :D na toto slovo proste neexistuje :DD)
 

Diary #1

25. června 2011 v 18:17 |  Diary
Je mi veľmi ľúto,že sme sa doteraz neozvali,ale stále zháňame design,respektíve niekoho,kto by nám ho urobil...
Ak by ste o niekom vedeli napíšte. Ďakujeme :)
P.S. Keď tu uvidíte design začíname!:P

Domain

20. dubna 2011 v 12:55 | Patush* |  Site
›› novinky
›› designy na stránke
Diary
›› naše kecy
›› spriatelené blogy
 


Multimedia

20. dubna 2011 v 12:53 | Patush* |  Media
›› avatary
Blends
›› blendy
›› pozadia na PC
›› animácie
Videos
›› videá
Other
›› iná grafika

Filmography

18. dubna 2011 v 20:06 |  Filmography
(2001) Harry Potter and the Philosopher's Stone
playing Hermione Granger
(2003) Harry Potter and the Chamber of Secrets
playing Hermione Granger
(2004) Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
playing Hermione Granger
(2005) Harry Potter and the Goblet of Fire
playing Hermione Granger
(2007) Harry Potter and the Order of the Phoenix
playing Hermione Granger
(2007) Ballet Shoes
playing Pauline Fossil
(2008) The Tale of Desperaux
voicing Princess Pea
(2009) Harry Potter and the Half-Blood Prince
playing Hermione Granger
(2010) Harry Potter and the Deathly Hallows: Part One
playing Hermione Granger
(2011) Harry Potter and the Deathly Hallows: Part Two
playing Hermione Granger
(2011) My Week with Marilyn
playing Lucy / Wardrobe Girl

Harry Potter

18. dubna 2011 v 18:55 | Patush* |  Harry Potter
›› promo fotky
›› za scénou
Stills
›› stillky
News
›› novinky
Videos
›› videá
Others
›› ostatné

My Week with Marilyn

18. dubna 2011 v 17:25 | Patush* |  My Week with Marilyn
›› promo fotky
›› na natáčaní
Videos
›› videá
Stills
›› stillky

The Tale of Despereaux

18. dubna 2011 v 17:24 | Patush* |  The Tale of Despereaux
›› promo fotky
›› plagáty
›› za scénou

Ballet Shoes

18. dubna 2011 v 17:22 | Patush* |  Ballet Shoes
›› promo fotky
Stills
›› stillky
›› na natáčaní
Videos
›› videá

Photogallery

18. dubna 2011 v 17:19 | Patush* |  Photogallery
Photoshoots & Outtakes
›› shooty
---------------------------------------------------------------------------------------------
›› 2000 - 2004 ›› 2005 ›› 2006 ›› 2007 ›› 2008 ›› 2009 ›› 2010 ›› 2011
---------------------------------------------------------------------------------------------
Appearances & Events
---------------------------------------------------------------------------------------------
›› 2002,2003,2004 ›› 2005 ›› 2006 ›› 2007 ›› 2008 ›› 2009 ›› 2010 ›› 2011
---------------------------------------------------------------------------------------------
Candids
›› paparazzi fotky
---------------------------------------------------------------------------------------------
›› 2002,2003,2004 ›› 2005 ›› 2006 ›› 2007 ›› 2008 ›› 2009 ›› 2010 ›› 2011
---------------------------------------------------------------------------------------------
Colections for Burberry
›› kolekcie
---------------------------------------------------------------------------------------------
›› Autumn - jesenná kolekcia ›› Spring - jarná kolekcia
---------------------------------------------------------------------------------------------
Colections for People Tree
›› kolekcie
---------------------------------------------------------------------------------------------
›› Autumn - jesenná kolekcia ›› Spring - jarná kolekcia
---------------------------------------------------------------------------------------------
Scans
›› scany
---------------------------------------------------------------------------------------------
›› s fanúšikmi
---------------------------------------------------------------------------------------------

Kam dál